Teisipäev, 18. jaanuar 2011

Soolataignast elukad.

Vahendid: soolataigen, guašš, hambatikud.



Soolataignast voolimismassi lihtsaim retsept:

  • 2 klaasi jahu, 0.5 klaas soola, 1 klaas vett, 1 tl toiduõli.

Sega jahu, sool ja vesi, lisa toiduõli. Sõtku tainas elastseks. Kujud küpsevad sõltuvalt suurusest/paksusest 1,5-2,5 tundi 150-kraadises ahjus. Kui pruuni pinda soovid, pintselda küpsetatud esemed piimaga üle ja pane 220 kraadi juures korraks ahju. Mida tumedamat pinda soovid, seda enam tuleks seda tegevust korrata.   LINK

2 kommentaari:

  1. Vaat, kui huvitavad ideed siin!
    Võtmete nagi hakkas silma.. hea vanaisale kingituseks teha :)

    Kena talve jätku.

    Linda :)

    VastaKustuta
  2. Tänan, loodan täna lisa panna. Lisasin ka teie blogi oma lehele. Väga meeldis. Kena talve ka Teile!

    VastaKustuta